Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

OUR LATEST PICTURES

FOLLOW US

01.

Een vijfjarige offshore zeilexpeditie en je kan met ons mee.

02.

Zeil met ons mee naar de meest afgelegen plekken op Aarde.

03.

Het is makkelijk, kies zelf je locatie en gewenst tijdstip.

04.

Ontdek exclusieve zeil-, duik- en snorkellocaties.

Life as it is

The [REALITY​]

CALIFORNIA DREAMIN'

Het jacht dat u wilde en het jacht dat u zich kon veroorloven, betekende een paar compromissen. Ze is niet bepaald luxueus, een beetje ruw aan de randen, maar hey, ze is van jou! Het is niet echt groot genoeg voor al je vrienden en hun uitrusting, maar dat geeft niet, een kleine bemanning is sowieso beter.

Met de eisen van je job, gezin en andere verantwoordelijkheden is het zowiezo moeilijk om tijd te vinden om te gaan zeilen, maar als je dicht bij huis blijft, kun je de meeste weekenden en dan zijn er nog de vakanties.

Dus zeilen overde Atlantische Oceaan en de Stille Zuidzeeis onrealistisch, maar er zijn waarschijnlijk nog veel onontdekte plekken waar je woont! Het is dus niet tropisch waar je woont. Je kunt bij vrijwel elk weer warm blijven, en laat me niet beginnen over de voordelen van laagjes!

Bovendien berokkent de zon sowieso onherstelbare schade aan je huid. Je vrienden lijken echt te genieten van het zeilen, duiken en die vroege surfsessies, maar iemand moet aan boord blijven om het ontbijt op gang te krijgen.

Het leven zoals het is

De [Realiteit​]

CALIFORNIA DREAMIN'

Misschien droomde je altijd al van om de wereld te ontdekken of van dat ene jacht dat je altijd al wilde. Het jacht dat je jezelf kon veroorloven, vergde uiteindelijk een paar compromissen. Ze is niet bepaald luxueus, een beetje ruw aan de randen, maar hey, ze is van jou! Ze is niet echt groot genoeg voor al je vrienden en hun uitrusting maar dat geeft niet, een kleine bemanning is sowieso beter.

Met de verplichtingen van je job, gezin en andere verantwoordelijkheden is het sowieso moeilijk om tijd te vinden om te gaan zeilen maar als je dicht bij huis blijft, kan je de meeste weekends erop uit trekken en dan zijn er ook nog de vakanties natuurlijk.

Dus zeilen over de Atlantische Oceaan en in de Stille Oceaan is onrealistisch, maar er zijn ongetwijfeld nog veel onontdekte plaatsjes vlakbij waar je woont! Het is dan misschien niet tropisch, maar je kan je altijd warm aankleden. Laat ons vooral niet beginnen over de vele voordelen van laagjes!

Bovendien berokkent de zon sowieso onherstelbare schade aan je huid. Je vrienden lijken echt te genieten van het zeilen, het duiken en die vroege surfsessies, maar iemand moet aan boord blijven om het ontbijt klaar te maken.

De [Droom]

Ziet er ongeveer zo uit: terwijl Discovery de wereld rond zeilt , vlieg je naar ons toe om haar te ontmoeten waar en wanneer je maar wilt. Bemand, perfect onderhouden, bevoorraad en klaar om  met jou te vertrekken. Daar vaar je dan met een groep goede vrienden door kristalheldere zeeën, verken je afgelegen tropische eilanden en ontdek je ongerepte ankerplaatsen.

De dag begint met een luie kop koffie terwijl jij rustig nadenkt of je gaat duiken, snorkelen of surfen op de perfecte golven. Je neemt weer helemaal tijd voor jezelf. De eerste beslissing van de dag is misschien in welk soort luchtmengsels je gaat duiken of de grootte van je kite.

Na een epische ochtendduik, snorkel-, of surfsessie is het tijd om na te denken over je ontbijt. Misschien nog een snelle vrijduik om het bloed te laten pompen. Misschien is het de adrenaline, of de espresso, of een combinatie van beide, maar het gesprek aan boord is opgewekt en er wordt volop gelachen. Langzaam trekt het water aan de buitenkant kleine rimpels terwijl de ochtendbries over het wateroppervlak waait.

Ooit van dit alles gedroomd? Nooit gebeurd? Wel, wij brengen je zo dicht mogelijk bij die ervaring. Bekijk ons reisschema en doe met ons mee!

Zeilen

Een zeilexpeditie om de meest afgelegen en dynamische zeillocaties ter wereld te ontdekken. Een reis om inheemse culturen in hun natuurlijke staat te ervaren.

Ons avontuur is een expeditie van vijf jaar waaraan je kunt deelnemen en die begint in September 2023.

Duiken

De onderwaterwereld is onze passie en we delen de verkenning van de oceanen graag met duikers, vrijduikers en avontuurlijke snorkelaars.

Avonturiers van over de hele wereld zullen zeker genieten van alle unieke locaties die tijdens onze zoektocht worden ontdekt. 

Lifestyle

Onze expeditie wordt aangeboden aan ontdekkingsreizigers die bereid zijn deel te nemen aan een luxe zeilexpeditie naar plaatsen die maar weinig mensen ooit zullen zien.

Je zult het geweldig vinden om te zeilen en te leven op een catamaran die uitgerust is als Discovery.

“Houd je dromen vast, want als dromen sterven, is het leven zoals een vogel met gebroken vleugels die niet vliegen kan.”

The [Routine]

We Laten Je [Droom] Uitkomen

Discovery behandelt alle substantiële risico’s die bij een dergelijke onderneming betrokken zijn, waarbij het risico wordt geëlimineerd en de beloningen voor elk individu worden gemaximaliseerd. U zult zich vele malen enthousiaster voelen om op een jacht te zeilen en te leven dan in vergelijking met wat een charterbedrijf u kan bieden; met een ervaren, bewezen professionele bemanning en gastronomische chefkok die jaar na jaar in een nieuw afgelegen paradijs te werk gaat. We hebben de geschiedenis en het model wordt steeds beter.

De wijsheid van de volle zee delen met diegenen die wijs genoeg zijn om het op te zoeken. Het draait allemaal om het realiseren van de droom om offshore te gaan. We geven die avontuurlijke zielen de kans om aan boord te zeilen als onderdeel van een werkende bemanning over een oceaan. 

We hebben een paar dingen geleerd na 20 jaar zeilexpedities organiseren en dit offshore zeilavontuur is de perfecte oplossing. Alleen maar beloningen, geen risico’s.

Onze routes worden van begin tot einde afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Als je droomt om sterren tot aan de horizon te zien, als je ernaar verlangt om het land dagenlang uit het oog te verliezen, als je je los wilt maken van de chaotische wereld aan wal en naar nieuwe landen wilt reizen in een menselijk tempo, sluit je dan bij ons aan voor het avontuur van je leven.

Wij zijn geen chartermaatschappij. Ons avontuur wordt aangeboden aan serieuze ontdekkingsreizigers die bereid zijn deel te nemen aan een luxe zeilexpeditie van wereldformaat naar plaatsen die maar weinig mensen ooit zullen zien in hun leven. We zeilen naar te gekke plaatsen, duiken en surfen waar niemand dat ooit heeft gedaan, speervissen en vrijduiken in ongerepte adembenemende koraaltuinen.

Bekijk wat we allemaal te bieden hebben en als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op . Indien je je beslissing al hebt genomen, meld je dan aan en schrijf je in . 

We zien je op volle zee! 

LEVEN AAN BOORD VAN DISCOVERY

Dit Kan je [Verwachten] Aan Boord

Zeilen

Vaar door de nacht en cruise in saffiergroene wateren met afstanden tussen 15 en 3.000 mijl.

Keuken

Doe mee met de maanverlichte barbecue of geniet van drankjes op de cocktailparty bij zonsondergang op je laatste avond.

Levensstijl

Vaar in stijl op onze luxueuze catamaran en geniet van de lounge op het voordek na een hele dag plezier aan boord.

Avontuur

Spectaculaire drift- en nachtduiken, of een lokale stamervaring maken deze reis er één om niet te vergeten.

Internet

Het internet wordt voornamelijk geleverd door middel van satellieten of 4G en biedt basistoegang tot internet.

Ontvang Onze [Brochure ]

Ontvang  onze vijfjarige reisplanning.

  ENKELE REISERVARINGEN

  Wat Onze [Fans] Zeggen

  Ontdek Onze Unieke
  [Leden] Structuur

  We organiseren een expeditie van vijf jaar waarbij één lidmaatschap onze leden recht geeft op drie reizen tijdens de duur van de expeditie en op minimaal één jaarlijkse reis. Wij zijn verantwoordelijk voor het leveren van uitzonderlijke service en ondersteuning aan leden en het beheren en onderhouden van Discovery volgens strenge normen.

  Onze [Partners]